Ederson: Özür diliyorum

27.04.2026
A+
A-
Ederson: Özür diliyorum

Fenerbahçe, Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray’a konuk olduğu karşılaşmada 3-0’lık mağlubiyet yaşandı. Bu sonuç, zirve yarışındaki rekabeti ciddi şekilde etkiledi ve puan farkını yediye yükseltti. Karşılaşmada kırmızı kart gören Ederson’un oyundan atılması maçın seyrini değiştirdi ve tribünlerden gelen sert tepkiler kaleciye yöneldi.

Çaykur Rizespor maçı sırasında da gelen hatalı bir gol sonrası eleştirilerin hedefi haline gelen Ederson, gece yarısı bir açıklama yayımlayarak özür diledi. “Bunu yapmamalıydım, özür dilerim” ifadesiyle başlayan mesajında, derbi gününden itibaren yaşananlar için taraftar ve takım arkadaşlarından af dilediğini belirtti.

Açıklamasında, kırmızı kart kararını kabul etmediğini ve hakem yönetimine yönelik eleştirilerini sürdürdüğünü ifade eden Ederson, olayın sıcaklığıyla VAR odasına yönelik sert hareketini de kabul etmediğini vurguladı. “Haksızlığa uğradığımıza inanıyorum” sözleriyle adalet arayışını yineledi.

Son olarak, Fenerbahçe ailesinden bir kez daha özür dilediğini dile getirdi ve takım arkadaşlarıyla taraftarlarına karşı olan sorumluluğunu hatırlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.