Galatasaray soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı
Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’a deplasmanda 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşayan Galatasaray’da futbolcuların soyunma odasında birbirlerine söz verdikleri öğrenildi.
MOTİVASYONU ARTIRAN ŞARKI
Trabzon’da maç öncesi verilen demeçler, çalınan “Şinanay” şarkısı ve karşılaşma sonrası saha içinde yaşanan gerginliklerin sarı-kırmızılı futbolcuları daha da kenetlediği belirtildi.
26. ŞAMPİYONLUK İÇİN YEMİN
Zirve yarışında darbe alan Galatasaray’da futbolcuların soyunma odasında 26. şampiyonluk için birbirlerine söz verdikleri ve şampiyonluk yemini ettikleri bildirildi.

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, soyunma odasında öğrencilerine yaptığı konuşmayla takımı yeniden motive etti. Buruk, “Yenilgiyi kabul etmiyoruz, ancak karalar bağlamaya da vaktimiz yok!” sözleriyle futbolcularına seslendi.
“ÖFKEYİ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YAKITA DÖNÜŞTÜRÜN”
Maç sonu yaşanan olaylara atıfta bulunan tecrübeli çalıştırıcı, ifadelerini kullandı.
YOL KAZASI VURGUSU
Buruk, mağlubiyetin sadece bir yol kazası olduğunu belirterek önlerindeki Göztepe ve Kocaelispor maçlarını işaret etti. Sahada ve koridorda yaşanan gerginliklerin futbolcularda da bir fitili ateşlediği, takımın şampiyonluk yolunda daha da kenetlendiği aktarıldı.