Galatasaray’ın yıldızı neye uğradığını şaşırdı

10.06.2025
A+
A-
Galatasaray’ın yıldızı neye uğradığını şaşırdı

UEFA Uluslar Ligi finalinde Portekiz ile İspanya karşı karşıya geldi. Allianz Arena’da oynanan mücadelenin normal süresi 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

MORATA PENALTIYI KAÇIRDI

Uzatmalarda da gol sessinin çıkmaması üzerine seri penaltı atışlarına gidildi. İspanya’da Alvaro Morata’nın penaltıyı kaçırması üzerine Portekiz rakibini 5-4 mağlup etmeyi başardı.

Mağlubiyetin ardından Alavaro Morata hedef tahtasına oturtulurken taraftarlar yıldız futbolcu ve eşine sayısız mesaj attı.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDILAR

O mesajlardan birisini paylaşan Alvaro Morata’nın eşi Alice Campello, ölüm tehdidi aldıklarını duyurdu.

Alice Campello’nun yayınladığı bir mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Kocanı sokakta görürsem öldüreceğim, nereye gittiğine dikkat etsin. Onu bir an bile yalnız bırakmayacağım. Çocukları da aynı şekilde, hepsini kendi ellerimle öldüreceğim. Umarım kimse sağ kalmaz”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.