Bursaspor resti çekti: Biz yokuz

Toplantıda kulübün gelecek planlarına dair önemli açıklamalar yapıldı.
Çelik, Bursaspor Stadyumu’nun zemininin geçtiğimiz günlerde düzenlenen Mahmut Orhan konseri nedeniyle zarar gördüğünü belirterek, tamamen doğal çimle yenileneceğini söyledi.
Ayrıca, milli maç ihtimaline karşı çalışmaların hızlandırıldığını ifade etti. Kulüp gelirlerini artırmayı hedeflediklerini belirten Çelik, 2027-28 sezonuna kadar stadyumdaki loca sayısının artırılacağını ve bu projeden ciddi gelir beklediklerini aktardı.
Mahmut Orhan konserinin büyük ilgi gördüğünü ancak 20 milyon TL gelir elde edildiğine dair haberlerin gerçek dışı olduğunu söyleyen Çelik, bu tür bilgilerin futbolcuların bile kafasını karıştırabileceğini belirterek dikkatli haber yapılması gerektiğini vurguladı.
ENES ÇELİK RESTİ ÇEKTİ
Yeni sezonda maç yayınlarıyla ilgili açıklamalar yapan Çelik, federasyonun genel yayın politikasına uyum sağladıklarını ancak gelir getirmeyen bir yayın anlaşmasında yer almak istemediklerini ifade etti ve, “Ancak yeni dönemde gelir elde edemeyeceğimiz bir yayın anlaşmasında olmayacağız” dedi.
Kulübün transfer politikası hakkında konuşan Çelik, taraftarların endişelenmemesi gerektiğini ve çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Bursaspor’un pilot takım projesinin bir hafta içinde netlik kazanacağını ve bu takımın ya 3. Lig’den Nilüfer olacağını ya da 2. Lig’den başka bir ekip seçileceğini söyledi.
Son olarak kombine satışlarına değinen Başkan Çelik, şu ana kadar 26 bin kombine satıldığını ve hedeflerinin 40 bine ulaşmak olduğunu açıkladı.
Taraftarlara çağrıda bulunarak, kulüp personelinin bilet satışlarıyla uğraşmaması gerektiğini ve taraftarların destek vererek kulübün hedeflerine ulaşmasını sağlayabileceğini ifade etti. Bursaspor yönetimi, şampiyonluk sonrası gelecek sezon için güçlü bir yapı oluşturmayı amaçlıyor.