CHP’de Görevden Almalar Sürüyor

23.06.2026
A+
A-
CHP’de Görevden Almalar Sürüyor

CHP’de genel başkanlık koltuğunu devralan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, parti içinde kapsamlı bir temizlik sürecine giriştiği görülüyor. Kılıçdaroğlu ve ekibi, sık sık partiyi yeniden şekillendireceklerini vurguluyor ve bu doğrultuda bazı isimlerin partiden uzaklaştırılması kararları alınıyor.

Geçtiğimiz hafta CHP Sözcüsü Müslim Sarı tarafından, dokuz milletvekilinin ihracı talebinin gündeme getirildiği açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından il teşkilatlarında da değişiklikler yaşandı; bazı il başkanları görevlerinden alındı ve yerlerine yeni atamalar yapıldı.

Son Gelişme

Bugün yapılan duyuruda, iki il başkanının daha görevden alındığı bildirildi. Bu adımlar, partideki kadro ve yönetim yapılanmasının devam eden revizyonunun bir parçası olarak görülüyor. Değişikliklerin kapsamı ve bundan sonraki atama süreçleri kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.